About

Over mij dus. Vooralsnog ben ik samen te vatten in drie pijlers.

  1. Opleiding: Interactieve media (HBO)
  2. Autodidact: Kok (online en offline)
  3. Passie: Fietsen (Zowel actief als technisch)

Pijler 1

Vanuit opleiding vooral algemeen online marketeer en projectmanager. Momenteel doe ik, als ZZP’er, vooral WordPress implementatie en zoekmachine marketing en optimalisatie. En uiteraard een stuk advies en strategie op dat vlak.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren tweedejaars Interactieve Media (HvA) studenten, het vak zoekmachine marketing mogen doceren.

Pijler 2

De tweede rode draad is koken. Ook begonnen vanuit passie en enthousiasme, uitgegroeid tot autodidact. In mijn studenten tijd begonnen in een eetcafé, geëindigd als partie in een zeer  fatsoenlijke brasserie met Frans georiënteerde keuken. Ooit waardeerde Johannes van Dam de zaak met een 9+.

Mijn liefde voor koken uit zich ook in mijn website dehardegarde. Reeds ontstaan in mijn propedeuse jaar. Een website met als doel het verzamelen van (persoonlijke) recepten van mijn vrienden, collega koks, oma’s en mijzelf.

Pijler 3

Van kinds af aan heb ik een passie voor de fiets. Zowel voor de fysieke bezigheid als voor de technische kant.  Tijdens mijn afstuderen heb ik een jaar fulltime als fietsenmaker gewerkt in een speciaalzaak. Zo heeft mijn passie zich verder kunnen ontwikkelen en mijn kennis zich kunnen professionaliseren. Op verzoek ontwerp en bouw ik fietsen in opdracht van (of in samenwerking met) liefhebbers. Het gaat dan vooral om sportfietsen en fixedgear.

Mijn vrije uren gebruik ik om kilometers te maken of om te struinen over marktplaats en het web op zoek naar dat ene perfecte stuurbochtje.